HØYSESONG PÅ GJØK!

Gjøkeeldorado som i går vartet opp med 7 gjøker samtidig!

 Fra strømledninger slipper de seg ned til grønt jorde for å fylle nebbet med smakfulle larver, om og om igjen. Ypperlige muligheter til stilfulle fluktbilder. Området gir også gode muligheter for portrettbilder. Gjøken er en vakker og spennende fugl som de aller fleste hører som et kjærkomment vårtegn, men den sees ikke så ofte.

 Så langt folk kan huske har dette gjøkefenomenet vært her og tutet ørene fulle av KO-KO dagen lang. Fotoskjul er satt opp, og i tilegg er fine gadder satt opp til portrettbilder.

 

TRETÅ SPETT!

 

Like i nærheten av huset har tretåspetten rigget seg til. Riktignok er det litt oppoverbakke til skjulet, men vi skal ikke ha betalt for svetteperlene, slik som et oppegående helsesenter ville gjort.

 

Hvis vi har kunder som ikke er i stand til den fysiske utfordringen, kan vi tilby hestetransport opp til skjuldøra!

 

Spettene er nydelige i kveldslyset og det gis flotte muligheter til å kunne fotografere denne artige småspetten. Kanskje har mange aldri sett den, da den lever forholdsvis beskjedent langt inni granskauen der folk knapt ferdes. Nå har du muligheten til å fråtse i tretåskogen!

 

Utover det, så er elgen veldig tilgjengelig. Her foregår det meste fra bil og det er rikelig med muligheter. Tranene stiger rundt ved idyllisk vann, der to kyllinger er knapt synlige i sivet.

 

Her er det virkelig muligheter til å kunne knipse bilder i optimalt miljø.

 

Et nytt fotoskjul ble ferdig i går. Mange forskjellige magnetiske sukkerbiter er lagt ut og snart blir de forlokkede presentert på rekke og rad i et veldig spesielt og utfordrende miljø som kan gi de helt store blinkskuddene.

 

 

 

 

Du er her: Hjem Naturfoto HØYSESONG PÅ GJØK!