ÅRETS MEST SPENNENDE JULEHANDEL!

”Jeg fikser mesteparten av julegavene i år”

Det kan være en fin overskrift på søknadspapirene til konemor.

 

Hvis du da ymter frempå at du plutselig føler hjertevarmen bre seg i kroppen, og derfor ønsker å lage pakkene selv i år, da ligger du utrolig godt an. Hvis du får henne til å nikke samtykkende til det, ja da er du så godt som i mål.

Enklere og mer personlige gaver, finner du ikke andre steder. Da gjenstår kun å kjøpe riktig antall rammer og en rull julepapir, så er du på vei til Telemark!!

Tenk deg kontrastene fra kjøpesenter til hit, når du er ute i samme ærend! Jo, bare innrøm det, det er genialt!

Her kan du ta hele julehandelen i Gaupebu! Og, hvis du skulle føle for det, kan jeg få konemor Cinderella  (Maj-Lena) til å nynne noen av hennes favoritt julesanger til deg på mobilen, mens du handler. Lurer hun på om du kunne tenkt deg å lytte til noen av dem på munnspillet hennes, så bare si at du er nesten om for strøm.

 

Det visuelle synet rundt Gaupebu nå er nydelig! Kong Vinter har bredd sin hvite dyne vakkert over det mektige landskapet. En ørn sitter avslappet og ser på, mens to artsfrender bretter ut metervis på vingespenn for å markere retten til godbitene. Kan umulig bli bedre enn dette!

Bildene i denne lille solskinnshistorien er fra gårsdagen. I natt kom det haugevis med nysnø og fotografene som nettopp er hentet hjem hit i dag, sitter bare med et salig smil om munnen.

Tror de gjorde unna hele julehandelen både i år og neste!

Du kan gi det en kjapp tanke, når du dilter etter konemor i førjulstiden!

Vi har ledig kapasitet nå resten av desember.

 

 

 

Du er her: Hjem Naturfoto ÅRETS MEST SPENNENDE JULEHANDEL!