Full fres på spurvehaukene fortsatt

FORTSATT FULL FRES PÅ SPURVEHAUKENE!

Hver dag i 16 dager nå, har haukene terrorisert i matfatet til meiser, ekorn og ikke minst nøtteskrikene. Dette gir uten overdrivelse unike muligheter til naturfotografer som har sansen for dette kometlignende fartsfantomet som farer over område som ei flipperkule til tider. 

 

En får utallige muligheter,der haukene sitter i flotte kulisser og finstiller siktet, før angrepene settes i gang..om igjen og om igjen.

Artsbilder på fin avstand i nydelig miljø er det flust med anledninger til. Her kan du sitte i timesvis å storkose deg fotografisk, mens du jakter på superbildet som ingen ennå har tatt.

 

I og med at angrepene er såpass hyppige, så har en rimelig god tid til å finstille kamera for det unike bildet.

Flotte fluktbilder av jaktende spurvehauk er fullt oppnåelig. Vi har registrert 5 forskjellige individ og flere ganger er det hele 4 stk i sving på samme tid.

 

Direkte kontaktbilder mellom spurvehauk og nøtteskriker er det ennå ingen som har klart å feste skikkelig på brikka, selv om forsøkene til dette er nesten ikke mulig i tallfeste. Her er det stort sett full fres fra morgen til kveld.

 

Bonuser skjer positivt og uventet. Kongeørna er innom rett som det er og svartspetten er en hyppig gjest i området. Hønsehauk og spurvugle har i det siste også vårt her.

De daglige her er toppmeis, granmeis, kjøttmeis, nøtteskrike,ekorn og innimellom dukker også lavskrika opp.

Benytt muligheten nå, vi vet ikke hvor lenge dette sirkuset vil vare!  

  

Du er her: Hjem Naturfoto Full fres på spurvehaukene fortsatt